Pizza cu pere și Prosciutto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pear și Prosciutto Pizzan. O porție conține 419 calorii, 14g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână un strop de piper, ulei de măsline, oso și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma perele, puteți urma acest fel principal cu Plăcinta Cu Pere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 42 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza cu pere și Prosciutto, Brânză de capră, Prosciutto și pizza cu pere, și Pizza cu grâu de miere cu salată de pere-Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa în tigaie; acoperiți și gătiți timp de 3 minute. Descoperiți și gătiți 10 minute sau până se rumenesc, amestecând frecvent.
Așezați crusta de pizza pe o foaie de copt. Se acoperă uniform cu amestec de ceapă; se presară cu brânză. Se acoperă uniform cu pere și prosciutto.
Coaceți la 450 timp de 12 minute sau până când brânza se topește.
Așezați rucola într-un castron mediu.
Stropiți oțet peste verdeață; aruncați ușor pentru a acoperi. Top pizza uniform cu amestec de rucola.