Pizza Cu Patru Brânzeturi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pizzanul cu patru brânzeturi. Această rețetă face 5 porții cu 371 calorii, 16g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de sare kosher, apă caldă, brânză ricotta parțial degresată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Nucă De Cocos ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Săptămâna Pizza: Brânză De Capră Și Pizza Kale, Pizza la grătar (cum să) + aluat de pizza cu brânză, și Pizza cu brânză cu aluat de pizza de casă.
Instrucțiuni
Se toarnă 3/4 cană de apă caldă în vasul unui mixer cu suport cu cârlig de aluat atașat. Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe și linguri de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați făină la 3/4 cană de apă; se amestecă până se combină. Acoperiți și lăsați să stea 20 de minute.
Combinați 1/4 cană de apă rămasă și drojdia într-un castron mic; lăsați să stea 5 minute sau până când se fierbe.
Adăugați amestecul de drojdie, 4 lingurițe de ulei și sare în amestecul de făină; se amestecă 5 minute sau până se formează un aluat moale.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit; acoperiți suprafața aluatului cu folie de plastic acoperită ușor cu spray de gătit. Refrigerați 24 de ore.
Scoateți aluatul din frigider.
Lăsați să stea, acoperit, 1 oră sau până când aluatul ajunge la temperatura camerei. Puneți aluatul în jos. Apăsați aluatul într-un cerc de 12 inci pe o foaie de copt ușor făinată, fără părți ridicate, presărată cu făină de porumb. Crimpați marginile pentru a forma o margine de 1/2 inch. Acoperiți aluatul ușor cu folie de plastic.
Poziționați un suport pentru cuptor în cea mai mică setare.
Așezați o piatră de pizza pe cel mai jos raft. Preîncălziți cuptorul la 55
Preîncălziți piatra cu 30 de minute înainte de coacerea aluatului.
Scoateți folia de plastic din aluat.
Combinați restul de 1 lingură de ulei și usturoi; periați ușor amestecul de usturoi uniform peste aluat, lăsând o margine de 1/2 inch.
Întindeți ricotta uniform peste aluat; aranjați taleggio și Gorgonzola uniform peste ricotta. Top cu Parmigiano-Reggiano. Glisați pizza pe piatra de pizza preîncălzită, folosind o spatulă ca ghid.
Coaceți la 550 timp de 10 minute sau până când crusta este aurie.
Tăiați pizza în 10 pene; se presară cu arpagic.