Pizza Cu Parm De Pui
Reteta de pui Parm Pizza ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 37 minute. O porție conține 806 calorii, 51G de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.52 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pui măcinat, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 16 ar spune că a lovit la fața locului. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Pui Parm, Omg Pui Parm, și Burger Cu Parm De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Înveliți mâinile și suprafața de lucru cu puțină făină de porumb sau făină. Folosind mâna sau un știft, formați o pizza rotundă de 14 inci.
Așezați pizza pe o foaie de copt sau o piatră de pizza și împingeți partea de sus cu câteva găuri.
Stropiți puțin ulei de măsline extravirgin peste aluat și puneți-l în cuptor.
Între timp, încălziți o tigaie adâncă la foc mediu-mare cu 2 linguri de ulei de măsline extravirgin.
Adăugați carne și rupeți-o cu o lingură de lemn. Pentru carnea rumenită, adăugați usturoiul și ceapa, apoi condimentați cu sare și piper. Gatiti impreuna 5-6 minute apoi adaugati patrunjelul, fulgii de ardei rosu, oregano si rosiile in tigaie.
Scoateți pizza din cuptor după 10 minute și acoperiți cu sos și brânzeturi. Reveniți la cuptor și coaceți până la aur și bule, încă 10 până la12 minute. Topiți pizza cu busuioc, tăiați și serviți.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.