Pizza cu ouă, șuncă și spanac

Pizza cu ouă, șuncă și spanac
Rețeta Pizza cu ouă, șuncă și spanac poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22 g de proteine, 22 g de grăsimi și un total de 491 de calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,68 USD per porție. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat mediteranean. 36 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți prosciutto di parma, ouă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 60%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pizza cu șuncă și ouă, Pizza cu șuncă și ouă și Barcă cu ouă cu șuncă, spanac și brânză.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
, Precum Boboli, Precum Boboli
3
Puneți coaja de pizza pe o foaie de biscuiți. Se împrăștie spanacul pe toată crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Uncii De Prosciutto Di Parma, Felii Subțiri3 Uncii De Prosciutto Di Parma, Felii Subțiri
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Stropiți cu ulei. Distribuiți uniform prosciutto, parmezan și usturoi deasupra spanacului. Spargeți ouăle pe pizza, poziționând aproximativ 1 gălbenuș pe fiecare sfert de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Coaceți timp de 12-15 minute, până când spanacul este ofilit și albușurile sunt complet fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Tăiați în 4 felii mari.

Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera

Pizza funcționează foarte bine cu vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu ceva aciditate, cum ar fi un barberan sau un sangiovese. Adaugă pepperoni sau cârnați și poți merge mai îndrăzneț cu un syrah. Ai putea încerca Maryhill Winery Sangiovese. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Vinăria Maryhill Sangiovese
Vinăria Maryhill Sangiovese
Culoare granat. Pe nas arome de gem amestecat de fructe de padure, foc de tabara, vanilie si prune bogate. Echilibrul frumos de fructe și aciditate cu note de gem de zmeură, cireșe și boysenberry la gust.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista