Pizza Cu Năut
Pizza de năut necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 185 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, apă, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 50%. Încercați Pizza Cu Crustă De Năut, Crustă De Pizza Cu Făină De Năut, și Pizza Cu Făină De Năut Pentru Micul Dejun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cerneti faina de naut si sarea intr-un bol mare.Adăugați treptat 2/3 cană de apă, amestecândpână când este netedă.
Bateți în 1 1/3 căni de apă șirozmarin.
Lăsați să stea 30 de minute.
Preîncălziți broilerul. Spray mare nonstickbroiler dovada tigaie cu spray antiaderent.
Adauga1 lingura ulei; se încălzește la căldură medie-mare.
Se toarnă jumătate din aluat înfierbinte; stropiți cu 2 linguri de ulei. Gătitpână când partea de sus este aproape setată, piercing bubblescu cuțit, aproximativ 4 minute.
Se presară cu 3linguri de brânză și 1/4 linguriță de piper.
Fierbeți pizza până devine aurie, 4 până la 5 minute.Glisați pe platou. Repetați pentru a face altulpizza.
Tăiați în pene; se servește fierbinte sau cald.
* Disponibil la unele alimente de specialitate andnatural foods magazine și la Indian și
Piețele din Orientul Mijlociu.