Pizza Cu Mămăligă Adâncă
Reteta Deep-Dish Polenta Pizza ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 15 minute. Această rețetă servește 6. O porție conține 242 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare kosher, roșii uscate la soare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Fără Gluten Sunt Eu: Pizza Cu Mămăligă Adâncă, Plăcintă Cu Pizza Adâncă, și Pizza Cu Vase Adânci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. Înveliți o tigaie cu formă de arc de 9 inci, o tigaie rotundă pentru tort sau o farfurie cu 1 lingură de ulei și puneți-o deoparte. Într-o cratiță medie, aduceți 2 1/4 căni de apă la fierbere.
Șoptind constant, adăugați încet Mămăliga sau făina de porumb. Reduceți focul la minim și gătiți, amestecând, până când mămăliga începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei, 4 până la 5 minute. Se amestecă sarea, 1/4 linguriță de piper și parmezanul.
Întindeți mămăliga peste fundul tigaiei pregătite, folosind o lingură pentru a forma o margine ridicată. Într-un castron, combinați radicchio, roșiile, mozzarella și uleiul și piperul rămas. Puneți amestecul peste mămăligă.
Coaceți timp de 30 de minute.
Tăiați în pene.Bacsis: această crustă crocantă de mămăligă poate găzdui aproape orice topping de pizza. Încercați rucola și prosciutto, cârnați și usturoi sau ceapă și ciuperci caramelizate.