Pizza Cu Legume
Pizzan de legume este un hor d ' oeuvre care servește 12. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 229 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită flori de broccoli, măsline, amestec de salată de fermă și maioneză. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, care nu este atât de minunat. Încearcă pizza cu legume, cum se face pizza cu legume, pizza cu legume, cum se face pizza cu legume, și pizza cu legume, cum se face pizza cu legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Desfășurați aluatul de semilună și separați-l în triunghiuri; aranjați să se potrivească pe un 12-in Negras. tigaie pentru pizza. Apăsați perforațiile împreună pentru a sigila.
Se coace la 375 CP timp de 8-10 minute sau până devine auriu. Mișto.
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, maioneza și sosul de salată până se omogenizează.
Se presară cu legumele, măslinele și brânza.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ruinart Brut ros Euro (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
![Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)]()
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
* A existat o schimbare de ambalaj pe acest vin. Este posibil ca eticheta din imagine să nu fie eticheta primită.* Vinul are o culoare strălucitoare de petale de trandafir galben-portocaliu, cu un mousse foarte fin, abundent și susținut. Nasul este caracterizat de fructe de padure rosii mici, in principal coacaze. La gust vinul este viguros și bine echilibrat. Un vin fin, proaspăt, fructat, cu taninuri bine integrate și un indiciu de condiment pe finisajul lung.Ruinart Ros este produs dintr-un amestec de 55% Pinot Noir și 45% Chardonnay din cele mai bune recolte recente. Toate fructele sunt de la premiers crus vineyards. Strugurii din podgoriile din Sillery și Brimont (casa ancestrală a familiei Ruinart) sunt alăturate de struguri atent selectați din alte podgorii premiers crus din C. Crante de Blancs și Montagne de Reims. Strugurii pentru Ruinart sunt selectați coș cu Coș la sursă și se folosesc doar cele mai bune CRU-uri premiers.