Pizza Cu Fructe Și Mai Bine

Pizza Cu Fructe Și Mai Bine
Fructe Pizzan chiar mai bine este un vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție conține 468 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Allrecipes. 175 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, zahăr, afine și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pizza Cu Fructe, Pizza Cu Fructe, și Pizza Cu Fructe.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați ușor o tigaie rotundă de pizza de 12 inci cu spray de gătit cu aromă de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
CuptorCuptor
2
Combinați făina și zahărul cofetarilor într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați untul cu un cuțit sau un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Apăsați în tigaia de pizza pregătită pentru a face o crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
CuțitCuțit
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc foarte ușor, 12 până la 15 minute. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
5
Bateți crema de brânză, 1/3 cană zahăr alb și extract de migdale până se omogenizează; se întinde pe crusta complet răcită. Aranjați căpșuni, afine și kiwi decorativ peste amestecul de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
CăpșuniCăpșuni
AfineAfine
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Prăjituri Colorate De Orez MochiPrăjituri Colorate De Orez Mochi
6
Se amestecă sucul de ananas, 1/2 cană de zahăr alb, amidonul de porumb și sucul de lămâie într-o cratiță până se omogenizează; se aduce la fierbere. Gatiti si amestecati pana se ingroasa, aproximativ 2 minute. Se răcește ușor și se strecoară peste fructe. Se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AnanasSuc De Ananas
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Roșu rubiniu intens. Puternic și bogat cu note picante și balsamice urmate de arome de fructe de pădure roșii. Taninurile fine și elegante încântă Palatul anunțând un postgust plăcut și lung.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Revista