Pizza Cu Fructe Tortilla
Tortilla Fructe Pizza ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 1 și costă 1,58 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 329 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, zahăr, fructe și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tortilla Plăcintă Cu Fructe, Tortilla-Cupe De Fructe, și Tortilla-Cupe De Fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Așezați tortilla pe foaia de cookie-uri negrasă.
Coaceți aproximativ 10 minute sau până când sunt crocante. Între timp, amestecați zahărul și scorțișoara.
Așezați tortilla fierbinte pe tăbliță; întindeți crema de brânză pe tortilla.
Se presară cu amestec de zahăr-scorțișoară. Aranjați fructele deasupra.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.