Pizza cu Escarole, ardei prăjiți și măsline

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Pizza cu Escarole, ardei prăjiți și măsline. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 244 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de măsline kalamatan, oregano, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pizza cu ouă, ardei roșii prăjiți, măsline și Rucola, Pizza Cu Ouă, Ardei Roșii Prăjiți, Măsline Și Rucola, și Escarole - salată de rucola cu ardei prăjiți și ceapă marinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rotiți aluatul de pizza pregătit într-un cerc de 12 inci pe o suprafață făinoasă.
Așezați aluatul pe o tigaie de pizza de 12 inci sau o foaie de copt acoperită cu spray de gătit și presărată cu 1 lingură de făină de porumb. Crimpați marginile aluatului cu degetele pentru a forma o jantă.
Tăiați ardeiul gras pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile, pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 15 minute sau până se înnegresc.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 15 minute. Se curăță și se taie în fâșii. Reduceți temperatura cuptorului la 50
Încălziți o tigaie mare ușor acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, sarea și piperul negru; sotati 3 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă usturoiul; gatiti 1 minut.
Adăugați escarole; saut 2 minute sau până când escarole ofilește.
Se ia de pe foc și se amestecă oțetul.
Întindeți amestecul de escarole uniform peste crusta de pizza; deasupra cu brânză fontina, piper prăjit și măsline.
Coaceți la 500 timp de 14 minute sau până când crusta este aurie.
Scoateți pizza din cuptor și presărați parmezan și oregano.
Coaceți 2 minute sau până când parmezanul se topește.