Pizza Cu Două Brânzeturi La Grătar

Pizza Cu Două Brânzeturi La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pizzanul cu două brânzeturi la grătar. Această rețetă face 4 porții cu 614 calorii, 28G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $3.49 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de busuioc, brânză mozzarella, roșii de prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pizza la grătar (cum să) + aluat de pizza cu brânză, Pizza la grătar cu roșii la grătar, sparanghel, brânză de capră și migdale Marconan, și Pizza Brânză La Grătar.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Întindeți brânza uniform peste fiecare crustă de pizza. Se acoperă cu ingredientele rămase, cu excepția busuiocului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Pizza PregătităCrustă De Pizza Pregătită
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
BusuiocBusuioc
3
Puneți pizza pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 5 până la 10 minute sau până când crustele sunt crocante și legumele sunt fierbinți. (Dacă crustele se rumenesc prea repede, așezați o bucată de folie între cruste și grătar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Se presara cu busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Chianti. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista