Pizza Cu Două Brânzeturi La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pizzanul cu două brânzeturi la grătar. Această rețetă face 4 porții cu 614 calorii, 28G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $3.49 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de busuioc, brânză mozzarella, roșii de prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pizza la grătar (cum să) + aluat de pizza cu brânză, Pizza la grătar cu roșii la grătar, sparanghel, brânză de capră și migdale Marconan, și Pizza Brânză La Grătar.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Întindeți brânza uniform peste fiecare crustă de pizza. Se acoperă cu ingredientele rămase, cu excepția busuiocului.
Puneți pizza pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 5 până la 10 minute sau până când crustele sunt crocante și legumele sunt fierbinți. (Dacă crustele se rumenesc prea repede, așezați o bucată de folie între cruste și grătar.)