Pizza cu cârnați și roșii

Pizza cu cârnați și roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Pizzanul cu cârnați și roșii. Această rețetă servește 2. Acest fel principal are 1005 calorii, 39G de proteine, și 47G de grăsime pe porție. Pentru $3.74 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 43 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ulei de măsline, bază de pizza, busuioc și passata. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce este destul de bun. Pizza Cu Cârnați De Rață Cu Ceapă Verde Și Roșii, Pizza cu cârnați de rață cu ceapă verde și roșii, și Pizza Pesto cu cârnați și Kale cu salată de roșii-rucola sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți uleiul de măsline, apoi prăjiți ceapa și usturoiul până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Condimentați passata cu un vârf de zahăr, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
PasataPasata
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Puneți baza de pizza pe o foaie de copt și întindeți-o peste passata, lăsând o margine în jurul marginii. Se acoperă cu ceapa, cârnații și, în cele din urmă, brânza. Gatiti la cuptor 10 minute pana cand sunt crocante. Împrăștiați cu busuioc, dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
PasataPasata
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Sangiovese, Vinul Barbera, Shiraz

Sangiovese, Barbera Wine și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Ai putea încerca Cardella Vinăria Sangiovese. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Crama Cardella Sangiovese
Crama Cardella Sangiovese
Paste, Pește, Scoici
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate7
Revista