Pizza cu cârnați și ouă a bucătarului John
Chef John ' s Sausage and Egg Pizza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 5,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 65g de proteine, 78g de grăsime, și un total de 1321 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână frunze de rucola, piper, brânză proaspăt parmigiano-reggiano și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Chef John 's Shepherd' s Pie, Lasagna bucătarului John, și Sosul Chimichurri al bucătarului John.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 475 grade F (245 grade C).
Gătiți și amestecați cârnații italieni tăiați felii într-o tigaie la foc mediu până când o parte din grăsime s-a revărsat și cârnații nu mai sunt roz în interior, aproximativ 5 minute.
Transferați feliile de cârnați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Rulați aluatul de pizza la aproximativ 12 inci în diametru și aproximativ 3/8 inci grosime; se presară cu făină de porumb. Întoarceți aluatul astfel încât partea de făină de porumb să fie în jos și transferați-o într-o tigaie perforată de pizza de 14 inci.
Întindeți sosul de pizza într-un strat subțire deasupra aluatului.
Se presară cu fulgi de ardei roșu și aproximativ 3/4 brânza Fontina.
Răspândiți felii de cârnați pe pizza, lăsând 4 spații de aproximativ 3 inci pe pizza pentru ouă.
Presărați brânza Fontina rămasă pe felii de cârnați.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când aluatul este fierbinte, marginile încep să se rumenească și brânza a început să se topească, 10 până la 12 minute.
Crăpați fiecare ou într-un ramekin separat sau într-un castron mic.
Scoateți pizza din cuptor și folosiți o spatulă pentru a apăsa spațiile dintre feliile de cârnați plat. Turnați ușor un ou pe fiecare spațiu. Măcinați puțin piper negru pe fiecare gălbenuș de ou. Presărați ușor brânză Parmigiano-Reggiano peste pizza întreagă.
Reveniți la cuptor și coaceți până când ouăle sunt setate, dar gălbenușurile sunt încă lichide, aproximativ 5 minute, verificând frecvent pentru a evita gătirea excesivă a ouălor. Aruncați frunzele de rucola cu ulei de măsline într-un castron până când sunt acoperite.
Scoateți pizza din cuptor, puneți gălbenușurile de ou cu o furculiță, întindeți-le puțin și presărați rucola deasupra pizza.
Tăiați în 4 sferturi, fiecare cu un ou, pentru a servi.