Pizza cu cârnați și ouă a bucătarului John

Pizza cu cârnați și ouă a bucătarului John
Chef John ' s Sausage and Egg Pizza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 5,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 65g de proteine, 78g de grăsime, și un total de 1321 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână frunze de rucola, piper, brânză proaspăt parmigiano-reggiano și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Chef John 's Shepherd' s Pie, Lasagna bucătarului John, și Sosul Chimichurri al bucătarului John.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 475 grade F (245 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Gătiți și amestecați cârnații italieni tăiați felii într-o tigaie la foc mediu până când o parte din grăsime s-a revărsat și cârnații nu mai sunt roz în interior, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați feliile de cârnați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Rulați aluatul de pizza la aproximativ 12 inci în diametru și aproximativ 3/8 inci grosime; se presară cu făină de porumb. Întoarceți aluatul astfel încât partea de făină de porumb să fie în jos și transferați-o într-o tigaie perforată de pizza de 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină De PorumbFăină De Porumb
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
5
Întindeți sosul de pizza într-un strat subțire deasupra aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PizzaSos De Pizza
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
6
Se presară cu fulgi de ardei roșu și aproximativ 3/4 brânza Fontina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Brânză FontinaBrânză Fontina
7
Răspândiți felii de cârnați pe pizza, lăsând 4 spații de aproximativ 3 inci pe pizza pentru ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
OuăOuă
8
Presărați brânza Fontina rămasă pe felii de cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FontinaBrânză Fontina
CârnațiCârnați
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când aluatul este fierbinte, marginile încep să se rumenească și brânza a început să se topească, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Crăpați fiecare ou într-un ramekin separat sau într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
BolBol
11
Scoateți pizza din cuptor și folosiți o spatulă pentru a apăsa spațiile dintre feliile de cârnați plat. Turnați ușor un ou pe fiecare spațiu. Măcinați puțin piper negru pe fiecare gălbenuș de ou. Presărați ușor brânză Parmigiano-Reggiano peste pizza întreagă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CârnațiCârnați
BrânzăBrânză
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuptorCuptor
12
Reveniți la cuptor și coaceți până când ouăle sunt setate, dar gălbenușurile sunt încă lichide, aproximativ 5 minute, verificând frecvent pentru a evita gătirea excesivă a ouălor. Aruncați frunzele de rucola cu ulei de măsline într-un castron până când sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
BolBol
13
Scoateți pizza din cuptor, puneți gălbenușurile de ou cu o furculiță, întindeți-le puțin și presărați rucola deasupra pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
RucolaRucola
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Tăiați în 4 sferturi, fiecare cu un ou, pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate31
Revista