Pizza cu cârnați, piper și ceapă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Pizzanul cu cârnați, piper și ceapă. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 72 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Dacă aveți mozzarella, ulei de măsline, aluat de pizza și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare sunt Pizza cu cârnați, piper și ceapă, Pizza Cu Cârnați, Ardei Și Ceapă, și Pizza cu ceapă și piper.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar pentru grătar direct, mediu-înalt. Dacă utilizați cărbune, împingeți 2/3 de cărbuni fierbinți pe 1 parte a grătarului și întindeți 1/3 rămas pe cealaltă parte pentru a crea un foc cu mai multe zone. Dacă utilizați un grătar pe gaz, reduceți căldura pe 1 parte la mediu.
Într-o tigaie medie antiaderentă la foc mediu-mare, gătiți cârnați, rupând orice bucăți mari cu o lingură de lemn, până se rumenesc ușor și se fierb, aproximativ 5 minute.
Scoateți din tigaie cu o lingură cu fante și transferați într-un castron mic, lăsând grăsimea în urmă în tigaie.
Adăugați ardeiul gras și ceapa în tigaie și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 6 minute, adăugând 1 lingură. ulei de măsline la tigaie dacă amestecul pare uscat.
Transferați într-un castron mic separat.
Îndepărtați o coajă de pizza lată de 14 inci cu făină sau făină de porumb și făinați cu generozitate o suprafață de lucru.
Rulați aluatul într-o rundă de 12 inci, adăugând mai multă făină după cum este necesar pentru a preveni lipirea.
Transferați aluatul în coaja de pizza și periați cu restul de 2 lingurițe. ulei de măsline.
Puneți toppingurile la îndemâna grătarului. Glisați aluatul pe cea mai tare parte a grătarului; acoperiți grătarul. Gatiti, rotind dupa cum este necesar, pana cand fundul este blister si rumenit, aproximativ 2 minute. Întoarceți aluatul pe partea mai rece a grătarului, cu partea gătită orientată în sus.
Întindeți sosul de pizza peste crustă și acoperiți cu mozzarella mărunțită, lăsând o margine de 1/2 inch.
Întindeți deasupra amestecul de ardei-ceapă și cârnați. Acoperiți grătarul și gătiți până când crusta de Jos s-a rumenit și brânza s-a topit, 2 până la 3 minute, descoperind ocazional și verificând fundul crustei pentru a vă asigura că nu arde. Dacă este, reduceți căldura (dacă utilizați un grătar cu gaz) sau îndepărtați grătarul (dacă utilizați cărbune).
Transferați pizza pe o tăietură și lăsați să stea cu 2 minute înainte de feliere și servire.