Pizza cu cârnați, piper și ceapă

Pizza cu cârnați, piper și ceapă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Pizzanul cu cârnați, piper și ceapă. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 72 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Dacă aveți mozzarella, ulei de măsline, aluat de pizza și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare sunt Pizza cu cârnați, piper și ceapă, Pizza Cu Cârnați, Ardei Și Ceapă, și Pizza cu ceapă și piper.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar pentru grătar direct, mediu-înalt. Dacă utilizați cărbune, împingeți 2/3 de cărbuni fierbinți pe 1 parte a grătarului și întindeți 1/3 rămas pe cealaltă parte pentru a crea un foc cu mai multe zone. Dacă utilizați un grătar pe gaz, reduceți căldura pe 1 parte la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Într-o tigaie medie antiaderentă la foc mediu-mare, gătiți cârnați, rupând orice bucăți mari cu o lingură de lemn, până se rumenesc ușor și se fierb, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți din tigaie cu o lingură cu fante și transferați într-un castron mic, lăsând grăsimea în urmă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați ardeiul gras și ceapa în tigaie și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 6 minute, adăugând 1 lingură. ulei de măsline la tigaie dacă amestecul pare uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Transferați într-un castron mic separat.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Îndepărtați o coajă de pizza lată de 14 inci cu făină sau făină de porumb și făinați cu generozitate o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
7
Rulați aluatul într-o rundă de 12 inci, adăugând mai multă făină după cum este necesar pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Transferați aluatul în coaja de pizza și periați cu restul de 2 lingurițe. ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
9
Puneți toppingurile la îndemâna grătarului. Glisați aluatul pe cea mai tare parte a grătarului; acoperiți grătarul. Gatiti, rotind dupa cum este necesar, pana cand fundul este blister si rumenit, aproximativ 2 minute. Întoarceți aluatul pe partea mai rece a grătarului, cu partea gătită orientată în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
10
Întindeți sosul de pizza peste crustă și acoperiți cu mozzarella mărunțită, lăsând o margine de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella MărunțităMozzarella Mărunțită
Sos De PizzaSos De Pizza
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
11
Întindeți deasupra amestecul de ardei-ceapă și cârnați. Acoperiți grătarul și gătiți până când crusta de Jos s-a rumenit și brânza s-a topit, 2 până la 3 minute, descoperind ocazional și verificând fundul crustei pentru a vă asigura că nu arde. Dacă este, reduceți căldura (dacă utilizați un grătar cu gaz) sau îndepărtați grătarul (dacă utilizați cărbune).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
12
Transferați pizza pe o tăietură și lăsați să stea cu 2 minute înainte de feliere și servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateGreu
Gata În27 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Revista