Pizza cu cârnați, fenicul și Ricotta
Cârnați, fenicul, și Ricotta Pizza ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 336 calorii. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați semințe de fenicul, ulei de măsline, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Curcan fluturat cu fenicul, cârnați și umplutură de Ricotta, Pizza cu cârnați și Ricotta, și Pizza cu cârnați și Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați o piatră de pizza sau o foaie de copt grea în cuptor. Preîncălziți cuptorul la 500 (Păstrați piatra de pizza sau foaia de copt în cuptor pe măsură ce se preîncălzește).
Lăsați aluatul de pizza să stea la temperatura camerei, acoperit, în timp ce cuptorul se preîncălzește.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Scoateți carcasa din cârnați.
Adăugați cârnați în tigaie; gătiți 4 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând pentru a se sfărâma.
Adăugați bulb de fenicul; gatiti 4 minute sau pana se inmoaie.
Rulați aluatul de pizza într-un oval de 16 inci pe o suprafață ușor făinată. Scoateți cu grijă piatra de pizza din cuptor.
Presărați făină de porumb peste piatra de pizza; așezați aluatul pe piatra de pizza.
Ungeți aluatul uniform cu ulei.
Presărați amestecul de cârnați uniform peste aluat, lăsând o margine de 1 inch.
Combinați ricotta și usturoiul într-un castron mic; pizza de top cu lingurițe de amestec de ricotta.
Presărați ceapa roșie și ingredientele rămase uniform peste pizza.
Coaceți la 500 timp de 11 minute sau până devin aurii.