Pizza cu crustă subțire a lui Cook ' s Illustrated

Pizza cu crustă subțire a lui Cook ' s Illustrated
Cook 's Illustrated' s Thin-Crust Pizza ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 2 porții cu 1565 calorii, 70g de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru $3.9 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, mozzarella de lapte, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Funcționează bine ca fel principal. 584 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pizza Cu Crustă Subțire, Pizza Cu Covrigi Cu Crustă Subțire, și Pizza Albă Cu Crustă Subțire pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru aluat: în robotul de bucătărie prevăzut cu lamă metalică, procesați făina, zahărul și drojdia până se combină, aproximativ 2 secunde. Cu mașina în funcțiune, adăugați încet apă prin tubul de alimentare; procesați până când aluatul este doar combinat și nu rămâne făină uscată, aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Lăsați aluatul să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3
Adăugați ulei și sare în aluat și procesați până când aluatul formează o bilă satinată, lipicioasă, care curăță părțile laterale ale vasului de lucru, 30 până la 60 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Scoateți aluatul din castron și frământați scurt pe blatul ușor uns până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Formați aluatul într-o bilă strânsă și puneți-l într-un castron mare, ușor uns. Acoperiți bine cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 24 de ore și până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Pentru sos: procesați toate ingredientele în robotul de bucătărie până se omogenizează, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Se transferă într-un castron sau recipient mediu și se dă la frigider până când este gata de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Pentru a coace pizza: cu o oră înainte de a coace pizza, reglați raftul cuptorului la a doua poziție cea mai înaltă (raftul ar trebui să fie la aproximativ 4 până la 5 inci sub broiler), puneți piatra de pizza pe raft și încălziți cuptorul la 500 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
8
Scoateți aluatul din frigider și împărțiți-l în jumătate. Formați fiecare jumătate într-o minge netedă și strânsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
9
Așezați pe foaia de copt ușor unsă, distanțându-le la cel puțin 3 inci; acoperiți ușor cu folie de plastic acoperită cu spray de gătit antiaderent; lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
10
Se acoperă cu generozitate 1 bilă de aluat cu făină și se pune pe blatul bine făinat. Folosind vârful degetelor, aplatizați ușor pe un disc de 8 inci, lăsând 1 inch de margine exterioară puțin mai groasă decât centrul. Folosind mâinile, întindeți ușor discul În rotund de 12 inci, lucrând de-a lungul marginilor și oferind sferturi de disc pe măsură ce vă întindeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
11
Transferați aluatul pe coaja bine făinată și întindeți-l în rotund de 13 inci. Folosind spatele lingurii sau oalei, întindeți 1/2 cană de sos de roșii în strat subțire pe suprafața aluatului, lăsând marginea de 1/4 inch în jurul marginii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
12
Presărați 1/4 cană parmezan uniform peste sos, urmată de 1 cană mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
13
Glisați pizza cu grijă pe piatră și coaceți până când crusta este bine rumenită și brânza este bulboasă și începe să se rumenească, 10 până la 12 minute, rotind pizza la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
14
Scoateți pizza și puneți-o pe grătar timp de 5 minute înainte de feliere și servire. Repetați pasul 5 pentru a modela, a acoperi și a coace a doua pizza.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții2
Scor De Sănătate65
Revista