Pizza Cu Crustă De Cartofi
Nevoie de un curs principal fără gluten? Pizza cu crustă de cartofi ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 1. Pentru $ 16.68 pe portie, această rețetă acoperă 76% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 3348 calorii, 145g de proteine, și 201G de grăsime. Dacă aveți ciuperci, cartofi Bruni, cârnați și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 84%. Rețete similare sunt Pizza Cu Crustă De Cartofi, Crustă De Pizza Cu Cartofi Dulci, și Pizza Hawaiană Cu Crustă De Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Înveliți o tigaie de pizza de 16 inci cu spray de gătit antiaderent.
Puneți cârnații într-o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand sa se prabuseasca, pana se rumeneste uniform.
Scurgeți grăsimea și puneți-o deoparte.
Într-un castron mare, aruncați împreună maronii de hash, sarea și 3/4 cană de brânză până se amestecă uniform.
Răspândiți într-un strat uniform pe tigaia de pizza și împachetați-o. Feliați roșiile subțire și puneți-le pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Acest lucru îi va împiedica să fie apoși atunci când gătesc.
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute în cuptorul preîncălzit, până când crusta se rumeneste frumos pe partea de sus și de jos.
Scoateți din cuptor și aranjați felii de roșii pe toată pizza.
Presărați restul de brânză, ciuperci și cârnați uniform peste pizza. Reveniți la cuptorul încins și coaceți încă 5 până la 10 minute, până când brânza se topește. Se răcește cel puțin 5 minute înainte de a tăia în felii.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.