Pizza Cu Creveți-Pesto
Rețeta pizza cu creveți-Pesto ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 40 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 235 calorii, 15g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți busuioc, sos pesto, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pizza Cu Creveți-Pesto, Pesto de ardei roșu și pizza cu creveți, și Pizza Cu Creveți Și Pesto La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Desfaceți aluatul; bateți la o grosime uniformă pe o foaie de copt ușor unsă.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până se rumenesc ușor.
Întindeți sosul pesto peste crustă. Crusta superioară cu creveți și roșii.
Coaceți pizza la 450 timp de 8 până la 10 minute.
Presărați pizza cu parmezan și busuioc proaspăt tocat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.