Pizza cu ciuperci sălbatice cu ceapă caramelizată, Fontină și rozmarin

Rețeta pizza cu ciuperci sălbatice cu ceapă caramelizată, Fontină și rozmarin ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $ 4.24 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 776 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, ulei de usturoi, brânză fontina și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Pizza Cu Ciuperci Sălbatice Cu Ceapă Caramelizată, Fontină Și Rozmarin, Pizza de tabără cu ceapă caramelizată, cârnați și Fontină, și Pachete de orez cu ciuperci sălbatice cu șuncă și ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 3 linguri de unt cu 2 linguri de ulei de semințe de struguri într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Adăugați ceapa și saut până la aur, aproximativ 45 de minute. Se condimentează cu sare și piper.
Topiți restul de 4 linguri de unt cu 1 linguriță de ulei de semințe de struguri într-o altă tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci, usturoi și șalotă. Saut 4 minute.
Adăugați vin și fierbeți până când aproape tot lichidul este absorbit, amestecând frecvent, aproximativ 13 minute.
Adăugați rozmarin; se condimentează cu sare și piper.
Poziționați raftul în treimea inferioară a cuptorului.
Așezați foaia de copt grea de 17x11 inci pe raft (inversați dacă este cu ramă). Preîncălziți cuptorul la 500 F cu cel puțin 30 de minute înainte de coacere.
Întindeți 2 discuri de aluat pe o suprafață ușor făinată până la runde de 8 inci, permițând aluatului să se odihnească câteva minute dacă revine.
Presărați o altă foaie de copt (inversați dacă este cu margini) cu făină de porumb.
Transferați 1 rundă de aluat pe a doua foaie de copt. Ungeți ușor aluatul cu ulei de usturoi.
Se presară cu 1/2 cană de brânză. Împrăștiați 2 1/2 linguri de ceapă peste brânză. Împrăștiați 1/2 cană de ciuperci peste ceapă.
Poziționați foaia de copt cu pizza la marginea îndepărtată a 1 parte a foii de copt fierbinți. Înclinați foaia și trageți înapoi încet, permițând pizza să alunece pe foaia fierbinte. Repetați cu al doilea disc de aluat, ulei de usturoi, brânză, ceapă, ciuperci și sare și glisați a doua pizza pe a doua jumătate a foii de copt fierbinți.
Coaceți pizza 6 minute. Rotiți pizza o jumătate de tură.
Coaceți până când crusta este maro intens, cu aproximativ 6 minute mai mult. Folosind spatula mare, transferați cu atenție pizza pe placa de tăiere.
Lăsați să se odihnească 1 minut. Feliați în pene și serviți. Repetați cu ingredientele rămase.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castellani Chianti Annata. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo