Pizza Cu Cheeseburger La Grătar

Gratar Cheeseburger Pizzan este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 234 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,01 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar, murături de mărar, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma murătura de mărar, puteți urma acest fel principal cu Cinnamon Swirl Coffeecake ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pizza la grătar: Elvis Pizza (restaurantul Italian Coletta), Cheeseburger Pizza, și Cheeseburger Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă; încălziți cuptorul la 232°. pulverizați tigaia de pizza de 12 inci cu spray de gătit. În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită la foc mediu, amestecând ocazional, până când este gătită bine; scurgere. Se amestecă 1/2 cană din sosul de grătar; pus deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, apa foarte fierbinte și uleiul până se formează aluatul; bate energic 20 de lovituri cu lingura. Folosind degetele înmuiate în amestec Bisquick, apăsați aluatul în tigaie pentru pizza; ciupiți marginea pentru a forma o jantă de 1/2 inch.
Întindeți restul de 1 cană de sos de grătar peste crustă. Se acoperă cu amestec de carne de vită și felii de murături. Se acoperă cu brânză.
Coaceți 12 până la 15 minute sau până când crusta este maro și brânza este topită.