Pizza Cu Ceapă Caramelizată Și Prosciutto

Pizza Cu Ceapă Caramelizată Și Prosciutto
Reteta caramelizat ceapa & Prosciutto Pizza ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Această rețetă face 8 porții cu 736 calorii, 31g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare kosher, apă caldă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pizza cu ceapă caramelizată și Prosciutto, Pizza cu ceapă caramelizată, Prosciutto și Rucola, și Pizza Cu Smochine, Ceapă Caramelizată, Prosciutto Și Brânză De Capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ceapa și zahărul brun și aruncați/amestecați câteva minute sau până când ceapa se rumeneste și este gătită. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Întindeți aluatul de pizza la o formă dreptunghiulară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Stropiți pe ulei de măsline, presărați puțină sare, urmată de puțin parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Așezați felii de mozzarella uniform peste partea superioară a crustei. Aranjați ceapa caramelizată deasupra mozzarella. Așezați la întâmplare felii de prosciutto peste ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
ProsciuttoProsciutto
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Coaceți timp de 15 până la 17 minute în jumătatea inferioară a cuptorului sau până când crusta se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Scoateți din cuptor și tăiați în pătrate.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Serviți imediat.
10
Presărați drojdia peste 1 1/2 căni de apă caldă (nu călduță).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
11
Să stea pentru câteva minutes.In un mixer, combinați făina și sarea. Cu mixerul care funcționează la viteză mică (cu atașament cu palete), stropiți în ulei de măsline până când se combină cu făină. Apoi, se toarnă amestecul de drojdie / apă și se amestecă până se combină, iar aluatul se reunește într-o masă lipicioasă.Înveliți un bol de amestecare separat cu un strop ușor de ulei de măsline și formați aluatul într-o bilă. Aruncați pentru a acoperi aluatul în ulei de măsline, apoi acoperiți bine vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte timp de 1 până la 2 ore sau păstrați-l la frigider până când aveți nevoie de el. Notă: cel mai bine este să faceți aluatul cu cel puțin 24 de ore înainte, iar 3 sau 4 zile este chiar mai bine.Când sunteți gata să faceți pizza, apucați jumătate din aluatul de pizza (rețeta face 2 cruste) și strângeți aluatul spre fund pentru a forma o minge frumoasă, strânsă, trasă. Puteți întinde pizza cu un sucitor dacă doriți, dar uneori este la fel de ușor să o aruncați și să trageți și să vă întindeți până când se simte bine. Și când crusta este frumoasă și subțire, așezați-o pe o foaie de copt unsă sau o tigaie pentru pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Stropiți puțin ulei de măsline pe aluat și întindeți-l cu degetele. Presărați foarte ușor puțină sare pe crustă.Preîncălziți cuptorul la 375 de grade. Completați crusta cu toppingurile la alegere. Apoi coaceți timp de 15 până la 17 minute, sau până când crusta este maro aurie și toppingurile sunt bulbucate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Revista