Pizza Cu Ceapă Caramelizată Și Prosciutto
Reteta caramelizat ceapa & Prosciutto Pizza ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Această rețetă face 8 porții cu 736 calorii, 31g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare kosher, apă caldă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pizza cu ceapă caramelizată și Prosciutto, Pizza cu ceapă caramelizată, Prosciutto și Rucola, și Pizza Cu Smochine, Ceapă Caramelizată, Prosciutto Și Brânză De Capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare.
Adăugați ceapa și zahărul brun și aruncați/amestecați câteva minute sau până când ceapa se rumeneste și este gătită. Pune deoparte.
Întindeți aluatul de pizza la o formă dreptunghiulară.
Stropiți pe ulei de măsline, presărați puțină sare, urmată de puțin parmezan.
Așezați felii de mozzarella uniform peste partea superioară a crustei. Aranjați ceapa caramelizată deasupra mozzarella. Așezați la întâmplare felii de prosciutto peste ceapă.
Coaceți timp de 15 până la 17 minute în jumătatea inferioară a cuptorului sau până când crusta se rumeneste.
Scoateți din cuptor și tăiați în pătrate.
Presărați drojdia peste 1 1/2 căni de apă caldă (nu călduță).
Să stea pentru câteva minutes.In un mixer, combinați făina și sarea. Cu mixerul care funcționează la viteză mică (cu atașament cu palete), stropiți în ulei de măsline până când se combină cu făină. Apoi, se toarnă amestecul de drojdie / apă și se amestecă până se combină, iar aluatul se reunește într-o masă lipicioasă.Înveliți un bol de amestecare separat cu un strop ușor de ulei de măsline și formați aluatul într-o bilă. Aruncați pentru a acoperi aluatul în ulei de măsline, apoi acoperiți bine vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte timp de 1 până la 2 ore sau păstrați-l la frigider până când aveți nevoie de el. Notă: cel mai bine este să faceți aluatul cu cel puțin 24 de ore înainte, iar 3 sau 4 zile este chiar mai bine.Când sunteți gata să faceți pizza, apucați jumătate din aluatul de pizza (rețeta face 2 cruste) și strângeți aluatul spre fund pentru a forma o minge frumoasă, strânsă, trasă. Puteți întinde pizza cu un sucitor dacă doriți, dar uneori este la fel de ușor să o aruncați și să trageți și să vă întindeți până când se simte bine. Și când crusta este frumoasă și subțire, așezați-o pe o foaie de copt unsă sau o tigaie pentru pizza.
Stropiți puțin ulei de măsline pe aluat și întindeți-l cu degetele. Presărați foarte ușor puțină sare pe crustă.Preîncălziți cuptorul la 375 de grade. Completați crusta cu toppingurile la alegere. Apoi coaceți timp de 15 până la 17 minute, sau până când crusta este maro aurie și toppingurile sunt bulbucate.