Pizza cu ceapă caramelizată, Prosciutto și Rucola
Ceapa caramelizată, prosciutto și pizza cu rucola ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 288 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare, brânză, oțet de sherry și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pizza cu ceapă caramelizată și Prosciutto, Pizza Cu Ceapă Caramelizată Și Prosciutto, și Pizza caramelizată cu ceapă și cârnați cu rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
(Pentru o crustă crocantă, preîncălziți o piatră de pizza pe cel mai mic raft din cuptor.)
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa; saut, amestecând ocazional, 20 de minute sau până se înmoaie și se rumenesc. Se amestecă oțet, sare și piper.
Rulați aluatul la o grosime de 1/4 inch pe o foaie de copt cu făină sau o coajă de pizza.
Ungeți marginile crustei cu ulei de măsline.
Răspândiți amestecul de ceapă pe marginile crustei; acoperiți cu brânză albastră, nuci și smochine, dacă doriți.
Dacă doriți, transferați pizza pe piatra de pizza prăfuită cu făină de porumb sau făină de gris; coaceți 10 până la 12 minute.
Scoateți din cuptor și presărați cu rucola și prosciutto.
Stropiți cu ulei de măsline suplimentar, dacă doriți.