Pizza Cu Carne De Vită Și Legume La Grătar
Reteta de carne de vită la grătar 'n legume-Topped Pizza ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 44 minute. O porție conține 70 de calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 44. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați aluat de pizza, brânză mozzarella, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Carne de vită și legume Stroganoff-Topped cartofi, Caserola Guinness Cu Carne De Vită Vegetală Cu Vârf De Campion, și Pizza Topped Sandwich De Pui La Gratar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mic.
Carne brună în tigaie mare la foc mediu-mare; scurgere. Se amestecă sosul de paste și sosul de friptură; gatiti pana se incalzeste, amestecand frecvent.
Între timp, împărțiți aluatul de pizza în jumătate; modelați fiecare bucată în rundă de 8 inci.
Periați uniform cu jumătate de ulei.
Așezați rondele de pizza, cu ulei în jos, direct pe grătarul grătarului. Gatiti 5 pana la 7 min. sau până când fundul crustelor devine maro auriu.
Periați blaturile cu uleiul rămas; întoarceți-vă.
Top pizza cu amestec de carne, brânză, roșii, ceapă și măsline; acoperiți grătarul cu capac. Grătar 5 până la 7 min. sau până când fundul pizza se rumeneste și brânza se topește.