Pizza Cu Carne De Vită Și Legume La Grătar

Pizza Cu Carne De Vită Și Legume La Grătar
Reteta de carne de vită la grătar 'n legume-Topped Pizza ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 44 minute. O porție conține 70 de calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 44. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați aluat de pizza, brânză mozzarella, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Carne de vită și legume Stroganoff-Topped cartofi, Caserola Guinness Cu Carne De Vită Vegetală Cu Vârf De Campion, și Pizza Topped Sandwich De Pui La Gratar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Carne brună în tigaie mare la foc mediu-mare; scurgere. Se amestecă sosul de paste și sosul de friptură; gatiti pana se incalzeste, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Sos De FripturăSos De Friptură
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Între timp, împărțiți aluatul de pizza în jumătate; modelați fiecare bucată în rundă de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
4
Periați uniform cu jumătate de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Așezați rondele de pizza, cu ulei în jos, direct pe grătarul grătarului. Gatiti 5 pana la 7 min. sau până când fundul crustelor devine maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Periați blaturile cu uleiul rămas; întoarceți-vă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Top pizza cu amestec de carne, brânză, roșii, ceapă și măsline; acoperiți grătarul cu capac. Grătar 5 până la 7 min. sau până când fundul pizza se rumeneste și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateExpert
Gata În44 m.
Porții44
Scor De Sănătate0
Revista