Pizza Cu Carne De Vită-Varză
Carne de vită Corned-varza Pizza ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 556 calorii, 24g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână aluat de crustă de pizza, sare, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Pizza cu carne de vită și varză, Pizza Cu Carne De Vită, Varză Și Cartofi, și Carne de vită și varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Desfaceți aluatul; bateți aluatul în partea de jos și 1/2 inch în sus a unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 7 minute sau până când crusta începe să se rumenească.
Scoateți din cuptor; pune deoparte.
Tăiați carnea de vită încrucișată în fâșii subțiri; pune deoparte.
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu până se încălzește.
Adăugați slaw, sare și piper; saut 7 minute sau până se ofilesc. Pune deoparte.
Răspândiți sosul peste crusta de pizza; răspândiți amestecul de slaw peste sos. Se acoperă cu carne de vită; se presară cu brânzeturi.
Coaceți la 425 timp de 14 minute sau până când crusta este aurie.