Pizza cu caise și Prosciutto cu crustă subțire
Rețeta de caise și Prosciutto Pizza cu crustă subțire ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 5 porții cu 303 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de brânză parmigiano-reggiano, drojdie, făină de pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Pizza cu caise și Prosciutto cu crustă subțire, Pizza Cu Crustă Subțire, și Aluat De Pizza Cu Crustă Subțire pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1/2 cană de apă caldă și drojdie în vasul unui mixer cu suport cu cârlig de aluat atașat; lăsați să stea 5 minute sau până când se fierbe.
Adăugați 4 lingurițe de ulei și 1/4 linguriță de sare în amestecul de drojdie. Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Presărați făină peste amestecul de drojdie; se amestecă 2 minute sau până se formează un aluat moale.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit; acoperiți suprafața aluatului cu folie de plastic acoperită ușor cu spray de gătit. Refrigerați 24 de ore.
Scoateți aluatul din frigider.
Lăsați să stea, acoperit, 1 oră sau până când aluatul ajunge la temperatura camerei. Puneți aluatul în jos.
Rulați aluatul într-un cerc subțire de 12 inci pe o foaie de copt ușor făinată, fără margini ridicate, presărată cu făină de porumb. Crimpați marginile pentru a forma o margine de 1/2 inch. Pierceți aluatul de mai multe ori cu o furculiță. Acoperiți aluatul ușor cu folie de plastic.
Poziționați un suport pentru cuptor în cea mai mică setare.
Așezați o piatră de pizza pe cel mai jos raft. Preîncălziți cuptorul la 55
Preîncălziți piatra de pizza timp de 30 de minute înainte de a coace aluatul.
Combinați 1 lingură de ulei, cimbru, piper, caise, șalotă și restul de 1/4 linguriță de sare; aruncați ușor.
Scoateți folia de plastic din aluat; glisați aluatul pe piatra de pizza preîncălzită, folosind o spatulă ca ghid.
Coaceți la 550 timp de 4 minute. Top aluat cu brânză de capră și amestec de caise.
Coaceți încă 5 minute sau până când crusta se rumeneste.
Tăiați pizza în 10 felii; se presară pătrunjel și arpagic. Aruncați rucola cu restul de 1 1/2 lingurițe de ulei; aranjați rucola peste amestecul de caise. Se acoperă cu prosciutto și brânză Parmigiano-Reggiano.
Notă de vin: când un fel de mâncare are un ingredient care este, de asemenea, o aromă de semnătură într-un vin, mergeți cu chibritul. Pentru această pizza, este viognier, un alb plin de corp, aromat, care se anunță adesea cu arome de caise. Încercați Bridlewood 2008 Reserve Viognier de pe coasta centrală a Californiei (24 USD). Sub aromele sale de fructe cu sâmburi pândesc straturi de citrustangerină și grapefruit acidulat cu o folie elegantă de caprifoi. Suficient de bogat pentru a iubi prosciutto-ul de pe pizza, vinul are o aciditate minunată, care funcționează bine și cu brânza de capră. Sara Schneider