Pizza cu caise și Prosciutto cu crustă subțire

Pizza cu caise și Prosciutto cu crustă subțire
Rețeta de caise și Prosciutto Pizza cu crustă subțire ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 5 porții cu 303 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de brânză parmigiano-reggiano, drojdie, făină de pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Pizza cu caise și Prosciutto cu crustă subțire, Pizza Cu Crustă Subțire, și Aluat De Pizza Cu Crustă Subțire pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1/2 cană de apă caldă și drojdie în vasul unui mixer cu suport cu cârlig de aluat atașat; lăsați să stea 5 minute sau până când se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
2
Adăugați 4 lingurițe de ulei și 1/4 linguriță de sare în amestecul de drojdie. Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Presărați făină peste amestecul de drojdie; se amestecă 2 minute sau până se formează un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
4
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit; acoperiți suprafața aluatului cu folie de plastic acoperită ușor cu spray de gătit. Refrigerați 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
5
Scoateți aluatul din frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Lăsați să stea, acoperit, 1 oră sau până când aluatul ajunge la temperatura camerei. Puneți aluatul în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
7
Rulați aluatul într-un cerc subțire de 12 inci pe o foaie de copt ușor făinată, fără margini ridicate, presărată cu făină de porumb. Crimpați marginile pentru a forma o margine de 1/2 inch. Pierceți aluatul de mai multe ori cu o furculiță. Acoperiți aluatul ușor cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
8
Poziționați un suport pentru cuptor în cea mai mică setare.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Așezați o piatră de pizza pe cel mai jos raft. Preîncălziți cuptorul la 55
Echipamente pe care le vei folosi
Pizza PiatrăPizza Piatră
CuptorCuptor
10
Preîncălziți piatra de pizza timp de 30 de minute înainte de a coace aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Pizza PiatrăPizza Piatră
11
Combinați 1 lingură de ulei, cimbru, piper, caise, șalotă și restul de 1/4 linguriță de sare; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
PiperPiper
CimbruCimbru
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
12
Scoateți folia de plastic din aluat; glisați aluatul pe piatra de pizza preîncălzită, folosind o spatulă ca ghid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Pizza PiatrăPizza Piatră
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
13
Coaceți la 550 timp de 4 minute. Top aluat cu brânză de capră și amestec de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
CaiseCaise
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Coaceți încă 5 minute sau până când crusta se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Tăiați pizza în 10 felii; se presară pătrunjel și arpagic. Aruncați rucola cu restul de 1 1/2 lingurițe de ulei; aranjați rucola peste amestecul de caise. Se acoperă cu prosciutto și brânză Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ProsciuttoProsciutto
CaiseCaise
RucolaRucola
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
ArpagicArpagic
Ulei De GătitUlei De Gătit
16
Tăiați în 10 pene.
17
Notă de vin: când un fel de mâncare are un ingredient care este, de asemenea, o aromă de semnătură într-un vin, mergeți cu chibritul. Pentru această pizza, este viognier, un alb plin de corp, aromat, care se anunță adesea cu arome de caise. Încercați Bridlewood 2008 Reserve Viognier de pe coasta centrală a Californiei (24 USD). Sub aromele sale de fructe cu sâmburi pândesc straturi de citrustangerină și grapefruit acidulat cu o folie elegantă de caprifoi. Suficient de bogat pentru a iubi prosciutto-ul de pe pizza, vinul are o aciditate minunată, care funcționează bine și cu brânza de capră. Sara Schneider
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
ProsciuttoProsciutto
ViognierViognier
CaiseCaise
FructeFructe
VinVin
FolieFolie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista