Pizza Cu Brânză
Pizza cu brânză rețetă ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 6 și costă 1,28 USD pe porție. Acest fel principal are 295 calorii, 17g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, parmezan, aluat de pizza de bază și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Săptămâna Pizza: Brânză De Capră Și Pizza Kale, Pizza cu brânză cu aluat de pizza de casă, și Pizza la grătar (cum să) + aluat de pizza cu brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un suport pentru cuptor în setarea din mijloc. Poziționați un alt raft în setarea cea mai joasă și așezați o foaie de copt fără margini pe raftul inferior. Preîncălziți cuptorul la 50
Scoateți folia de plastic din aluatul de bază pentru Pizza; aruncați plasticul.
Ungeți uleiul de măsline peste aluat.
Scoateți foaia de copt preîncălzită din cuptor și închideți ușa cuptorului. Glisați aluatul pe foaia de copt preîncălzită, folosind o spatulă ca ghid.
Coaceți pe cel mai mic raft al cuptorului la 500 timp de 8 minute.
Întindeți sosul într-un strat uniform peste crustă, lăsând o margine de 1/4 inch. Se acoperă cu brânzeturi mozzarella și parmezan.
Coaceți pe raftul din mijloc încă 10 minute sau până când crusta se rumeneste și brânza se topește.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto