Pizza Cu Brunch Rapid
Brunch rapid Pizzan este un fără gluten și primar rețetă cu 8 porții. O porție conține 141 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți șuncă, ouă, foarte apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Pizza Cu Brunch Rapid, Ouă de Brunch rapide și ușoare, și Brunch Pizza.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 425 F. vas de grăsime 12-inch pizza pan cu scurtarea sau spray de gătit. Într-un castron mic, amestecați amestecul Bisquick și apa fierbinte până se formează aluat moale.
Apăsați aluatul pe partea de jos și în sus a tigaiei cu degetul înmuiat în amestec Bisquick.
În castron mic, bateți ouăle. Se amestecă smântână, brânză, ceapă și sare de ceapă; se toarnă peste crustă.
Presărați șuncă peste amestecul de ouă.
Coaceți aproximativ 25 de minute sau până când este setat. Se răcește 5 minute.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Antinori Badian un Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.