Pizza Cu Brunch Rapid

Pizza Cu Brunch Rapid
Brunch rapid Pizzan este un fără gluten și primar rețetă cu 8 porții. O porție conține 141 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți șuncă, ouă, foarte apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Pizza Cu Brunch Rapid, Ouă de Brunch rapide și ușoare, și Brunch Pizza.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 425 F. vas de grăsime 12-inch pizza pan cu scurtarea sau spray de gătit. Într-un castron mic, amestecați amestecul Bisquick și apa fierbinte până se formează aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
ScurtareaScurtarea
AluatAluat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
BolBol
CuptorCuptor
2
Apăsați aluatul pe partea de jos și în sus a tigaiei cu degetul înmuiat în amestec Bisquick.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
În castron mic, bateți ouăle. Se amestecă smântână, brânză, ceapă și sare de ceapă; se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De CeapăSare De Ceapă
SmântânăSmântână
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Presărați șuncă peste amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
șuncășuncă
6
Coaceți aproximativ 25 de minute sau până când este setat. Se răcește 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Antinori Badian un Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate2
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista