Brunch rapid Pizzan este un fără gluten și primar rețetă cu 8 porții. O porție conține 141 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți șuncă, ouă, foarte apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Pizza Cu Brunch Rapid, Ouă de Brunch rapide și ușoare, și Brunch Pizza.
Instrucțiuni
1
Cuptor de căldură la 425 F. vas de grăsime 12-inch pizza pan cu scurtarea sau spray de gătit. Într-un castron mic, amestecați amestecul Bisquick și apa fierbinte până se formează aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Amestec De Coacere
Scurtarea
Aluat
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
Bol
Cuptor
2
Apăsați aluatul pe partea de jos și în sus a tigaiei cu degetul înmuiat în amestec Bisquick.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Coacere
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Coaceți 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
În castron mic, bateți ouăle. Se amestecă smântână, brânză, ceapă și sare de ceapă; se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Ceapă
Smântână
Brânză
Ceapă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Presărați șuncă peste amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
șuncă
6
Coaceți aproximativ 25 de minute sau până când este setat. Se răcește 5 minute.
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Antinori Badian un Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.