Pizza Cu Bacon Și Ouă De Sud-Vest
Reteta Sud-Vest Bacon & ouă Pizza ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 25 minute. O porție conține 74 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 25. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de crustă de pizza gata de utilizare, ouă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pizza Cu Bacon Și Ouă, Ouă și Bacon mic dejun Pizza, și Ouă Din Sud-Vest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Bateți ouăle, laptele și ceapa până se omogenizează; se toarnă într-o tigaie antiaderentă medie. Gatiti la foc mediu 5 min. sau până când amestecul de ouă este setat, dar încă umed, amestecând ocazional.
Așezați crusta pe foaia de copt; se întinde cu salsa. Se acoperă cu 1/2 cană de brânză, 2/3 din amestecul de slănină și ouă; se acoperă cu slănină și brânză rămase.
Coaceți 10 min. sau până când brânza este topită.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Antinori Badian un Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.