Pizza Cu Ardei Iute
Pizza Pepperoni ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 343 calorii, 19g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sos de pizza îmbuteliat, ciuperci cremini, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 38%. Rețete similare sunt Pizza Pepperoni făcută cu o crustă de Pizza maro Hash, Pizza Cu Ardei Iute, și Pepperoni Pizza Dip.
Instrucțiuni
Așezați 1 grătar de cuptor în poziția de mijloc.
Așezați un alt suport în poziția cea mai joasă. Preîncălziți cuptorul la 50
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ciuperci feliate la tigaie, și saut 5 minute sau până când umiditatea se evaporă.
Așezați aluatul pe o foaie de copt fără margini presărată cu 1 lingură de făină de porumb. Apăsați aluatul într-un cerc de 12 inci (aproximativ 1/4 inch grosime). Crimpați marginile aluatului cu degetele pentru a forma o margine de 1/2 inch.
Ungeți uleiul peste aluat.
Coaceți pe cel mai mic raft al cuptorului la 500 timp de 8 minute.
Întindeți sosul de Pizza de bază într-un strat uniform peste crustă până la margine. Sos de Top cu ciuperci.
Presărați ciupercile uniform cu mozzarella și parmezan. Aranjați pepperoni într-un strat uniform deasupra brânzei.
Coaceți pe raftul din mijloc încă 10 minute sau până când crusta se rumeneste și brânza se topește.