Rețeta de ardei gras la grătar și Pizza cu brânză ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 20 minute. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 447 calorii, 20g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Un amestec de brânză mozzarella, ceapă, sos de pizza și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Pizza cu cârnați la grătar cu salată de ardei gras, Ardei gras, ceapă roșie și Pizza cu brânză de capră, și Ardei Gras, Ceapă Roșie Și Pizza Cu Brânză De Capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Întindeți sosul de pizza pe pizzacrust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pizza
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Se presară cu brânză mozzarella. Aranjați ardeiul gras, ceapa șibusuiel deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Ardei Gras
Ceapă
4
Se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
5
Așezați pizza pe foaie de folie de aluminiu rezistentă sau tigaie pentru pizza.Acoperiți și grătiți 4 până la 6 inci de la foc mediu-mic 8 până la 10 minute saupână când brânza este topită și pizza este bine încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Casan Emma Chianti Classico. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.