Pizza cu ardei dulci și Mozzarella ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 293 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,33 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți brânză mozzarella parțial degresată, ulei de măsline, drojdie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este remarcabil. Încercați Mini pizza cu chiftele cu Mozzarella proaspătă + ardei roșii prăjiți, Mozzarella Umplute Dulce Mini Ardei, și Pizza cu porumb dulce, dovlecei și Mozzarella proaspătă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se dizolvă drojdia în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați 1 1/2 căni de făină, 1 lingură de făină de porumb, ulei și sare în amestecul de drojdie; amestecați bine până se omogenizează (aluatul va fi lipicios). Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 10 minute); adăugați suficientă făină rămasă, 1 lingură la un moment dat, pentru a împiedica aluatul să se lipească de mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până când se dublează în vrac. Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Punch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 10 x 8 inci pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Așezați aluatul pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit și presărată cu 1 lingură de făină de porumb. Acoperiți și lăsați să crească 20 de minute sau până când sunt pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Preîncălziți cuptorul la 47
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Presărați aluatul cu 3/4 cană mozzarella și 1/4 cană parmezan, lăsând o margine de 1 inch în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
8
Combinați ardeii grași și ingredientele rămase; lingură uniform peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
9
Presărați 1/4 cană mozzarella și 1/4 cană parmezan peste amestecul de ardei gras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
10
Coaceți la 475 timp de 18 minute sau până când brânza se topește.