Pizza Cu Anghinare Și Fontina

Pizza Cu Anghinare Și Fontina
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pizza cu anghinare și Fontina. Această rețetă servește 2. O porție conține 1570 calorii, 63G de proteine, și 90g de grăsime. Pentru $ 8.34 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, frunze de dafin, aluat de pizza și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Baie de anghinare cu Fontina, Anghinare Fierbinte-Fontina Dip, și Fontina Ciuperci Anghinare Dip.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați inimile de anghinare cu 1 cană de ulei de măsline, sucul de lămâie, usturoiul, cimbru, rozmarin, frunze de dafin și ardei iute. Se condimentează cu sare. Acoperiți și refrigerați anghinarea peste noapte sau până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Îndepărtați o suprafață de lucru cu făină de porumb și întindeți fiecare bucată de aluat de pizza într-o rundă de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Transferați pe foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Stropiți rondele cu restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6
Coaceți aproximativ 8 minute, până când aluatul pare uscat și apar bule la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Tăiați anghinarea în bucăți de mușcătură; scurgeți-le pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
9
Presară Fontina peste pizza; distribuie anghinarea peste brânză. Condimentează cu sare și piper; întoarceți pizza la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Brânză FontinaBrânză Fontina
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Coaceți aproximativ 10 minute, până când marginile se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Se servește fierbinte.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista