Pizza Cu Anghinare Și Fontina
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pizza cu anghinare și Fontina. Această rețetă servește 2. O porție conține 1570 calorii, 63G de proteine, și 90g de grăsime. Pentru $ 8.34 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, frunze de dafin, aluat de pizza și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Baie de anghinare cu Fontina, Anghinare Fierbinte-Fontina Dip, și Fontina Ciuperci Anghinare Dip.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați inimile de anghinare cu 1 cană de ulei de măsline, sucul de lămâie, usturoiul, cimbru, rozmarin, frunze de dafin și ardei iute. Se condimentează cu sare. Acoperiți și refrigerați anghinarea peste noapte sau până la 3 zile.
Preîncălziți cuptorul la 42
Îndepărtați o suprafață de lucru cu făină de porumb și întindeți fiecare bucată de aluat de pizza într-o rundă de 10 inci.
Transferați pe foi de copt.
Stropiți rondele cu restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Coaceți aproximativ 8 minute, până când aluatul pare uscat și apar bule la suprafață.
Tăiați anghinarea în bucăți de mușcătură; scurgeți-le pe prosoape de hârtie.
Presară Fontina peste pizza; distribuie anghinarea peste brânză. Condimentează cu sare și piper; întoarceți pizza la cuptor.
Coaceți aproximativ 10 minute, până când marginile se rumenesc.