Pizza Cu Anghinare De Pui
Rețeta Pizza de anghinare de pui poate fi făcută în aproximativ 25 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 9g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 183 calorii. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Dacă aveți la îndemână smântână, piept de pui, maioneză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu o mulțime de oameni plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Pizza Cu Anghinare Și Fontina, Pizza Cu Cârnați Și Anghinare, și Pizza Engleză Cu Anghinare De Brioșă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați anghinarea, 1 cană de brânză, pui, ardei iute, maioneză, smântână și amestec de sos de salată.
Așezați cruste pe tigăile de pizza; se întinde cu amestec de anghinare.
Se presară cu brânză rămasă.
Coaceți la 450 de euro timp de 10-14 minute sau până la bule.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ruinart Brut ros Euro ( jumătate de sticlă). Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 56 de dolari.
![Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)]()
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
* A existat o schimbare de ambalaj pe acest vin. Este posibil ca eticheta din imagine să nu fie eticheta primită.* Vinul are o culoare strălucitoare de petale de trandafir galben-portocaliu, cu un mousse foarte fin, abundent și susținut. Nasul este caracterizat de fructe de padure rosii mici, in principal coacaze. La gust vinul este viguros și bine echilibrat. Un vin fin, proaspăt, fructat, cu taninuri bine integrate și un indiciu de condiment pe finisajul lung.Ruinart Ros este produs dintr-un amestec de 55% Pinot Noir și 45% Chardonnay din cele mai bune recolte recente. Toate fructele sunt de la premiers crus vineyards. Strugurii din podgoriile din Sillery și Brimont (casa ancestrală a familiei Ruinart) sunt alăturate de struguri atent selectați din alte podgorii premiers crus din C. Crante de Blancs și Montagne de Reims. Strugurii pentru Ruinart sunt selectați coș cu Coș la sursă și se folosesc doar cele mai bune CRU-uri premiers.