Pizza Cu Anghinare
Rețeta de pizza cu anghinare ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără gluten și primară servește 1 și costă $3.33 pe portie. Acest fel principal are 383 calorii, 15g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ceapă carmelizată, roșii cherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma brânza, puteți urma acest fel principal cu Desertul Bianca Brânză La Grătar ca desert. 2 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pizza Cu Anghinare, Pizza Cu Anghinare, și Pizza Cu Anghinare Cu Spanac.
Instrucțiuni
Luați temperatura cuptorului în jos de la 500 la temperatura instruită pe cutia de aluat. Ia-ți coaja de pizza (ce este asta? aflați aici) și puneți o bucată de hârtie pergament peste ea...apoi se presară cu făină de porumb.
Întindeți aluatul și glisați pizza (și hârtia pergament) pe piatra de pizza.
Coaceți timp de 5 minute.
Se acoperă uniform cu anghinare, ceapă caramelizată, fulgi de ardei roșu zdrobiți, se presară brânză (termenul meu pentru orice brânză de pachet mărunțită pe care o am în frigider), parmezan mărunțit, roșii și puțin pătrunjel uscat.... în această ordine
Coaceți încă 8-10 minute sau până când crusta se rumeneste și brânza clocotește! Feliați cu tăietor de pizza sau cuțit.Ce aș fi făcut diferit: eventual prăjirea roșiilor înainte. Depinde dacă doriți o explozie de aromă de roșii (nu prăjită înainte) sau mai multă roșie ofilită și dulce (prăjire înainte. De asemenea, unele catei de usturoi prăjite delicioase pe partea de sus ar fi fost superb!