Pizzanul cu ananas și șuncă fără Gluten este un fel principal care servește 4. O porție conține 539 calorii, 21g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de gouda, ceapă, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Pizza Taco fără Gluten cu crusta de Pizza fără Gluten Udi, Mint Chocolate Chip Brownie Pizza + Pizza Bar cina nopți (fără lactate și fără gluten!), și Chifle De Pizza Fără Gluten - Plus 5 Motive Pentru Care Copiii Tăi Ar Trebui Să Mănânce Fără Gluten.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: un ricer
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
2
Așezați o piatră de pizza sau o foaie de copt pe un suport de cuptor în poziția a treia de jos și preîncălziți la 500 de grade F. Împărțiți aluatul de pizza în 2 bile. Pulverizați o foaie de copt cu spray de gătit și apăsați fiecare bilă într-o rundă subțire de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Puneți foaia de copt pe piatra preîncălzită și coaceți până când aluatul începe să se rumenească pe fund și margini, aproximativ 10 minute pentru o crustă mai moale sau aproximativ 15 minute pentru o crustă mai crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Scoateți și lăsați să se răcească ușor.
5
Între timp, aruncați ceapa și sucul de lămâie într-un castron mic și lăsați să stea la temperatura camerei până când ceapa devine roz și se înmoaie ușor, aproximativ 10 minute. Tulpina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Împărțiți sosul de pizza, Gouda, slănina și ananasul între cele 2 cruste de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
Sos De Pizza
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Gouda
7
Coaceți pe piatra preîncălzită până când crusta devine maro aurie și Gouda se topește, 8 până la 10 minute. Se acoperă cu ceapa murată și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Murată
1 Kg Tortillas De Maíz
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Gouda
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Tăiați fiecare pizza în 4 felii și serviți.
9
Acoperiți cartofii cu apă într-o oală medie. Se aduce la fierbere și se fierbe până se înmoaie furculița, aproximativ 25 de minute; scoateți. Odată ce cartofii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, îndepărtați pielea și lucrați cartofii printr-un ricer așezat peste un castron mare (ar trebui să aibă aproximativ 2 căni). Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
10
Amestecați împreună apa caldă, agave și drojdia într-o ceașcă de măsurare sau un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
0,5 Lingurita Sare
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Lăsați să stea până când se dezvoltă un strat mic de spumă în partea de sus, 3 până la 5 minute. (Dacă acest lucru nu se întâmplă, aruncați și încercați din nou cu drojdie nouă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
12
Adăugați cartofii, făina de orez, amidonul de tapioca și 3/4 linguriță de sare în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru palete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Se amestecă la viteză medie până când amestecul este combinat și formează o masă fină, sfărâmicioasă. Continuând să amestecați pe mediu, adăugați albușul și uleiul, stropiți încet în amestecul de drojdie și amestecați până când aluatul se unește (va fi ușor lipicios). Acoperiți bine vasul cu folie de plastic și puneți-l într-un loc cald până când aluatul crește la jumătate, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Formați aluatul în 2 sau 4 bile, pentru pizza mică sau medie, apoi fie gătiți-le după dorință, fie înfășurați-le bine și congelați până la 1 lună. Decongelați aluatul congelat la temperatura camerei, apoi formați și gătiți.
Vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera sunt alegeri excelente pentru Pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți merge mai îndrăzneț cu o syrah. Un vin pe care l-ați putea încerca este Cardella Winery Sangiovese. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.