Pizza Crust Fantastico
Reteta Pizza Crust Fantastico este gata în aproximativ 1 oră și 40 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 2 și costă 1,39 USD pe porție. O porție conține 985 calorii, 29G de proteine, și 18g de grăsime. 18 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de rozmarin, făină de porumb, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o crustă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 96%. Încercați Salată Fantastico, Pizza de pui, sparanghel și ciuperci la grătar cu crustă de pizza Blackbird Bakery, și O excursie de o zi croată și "pizzan extra" (: Bruxelles Sprout, nuc & Pesto Pizzan pe crustă de grâu integral) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă apă caldă într-un castron mic. Se dizolvă mierea și drojdia în apă.
Lăsați să stea până devine cremos, aproximativ 10 minute.
Într-un castron mare, combinați făina universală, făina integrală de grâu, făina de porumb, sarea, piperul negru, oregano, busuiocul și rozmarinul.
Adăugați amestecul de drojdie, sosul de roșii și uleiul de măsline; se amestecă bine pentru a se combina.
Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și elastic, aproximativ 8 minute. Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în vas și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră. Între timp, preîncălziți cuptorul la 450 de grade F (230 de grade C) puneți piatra de pizza în cuptor dacă urmează să fie folosită.
Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată. Împărțiți aluatul în două bucăți egale și formați-l în runde, acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Rulați rundele la dimensiunea crustei.
Întindeți crustele cu sosul de pizza dorit din centru spre exterior și acoperiți cu toppingurile dorite.
Coaceți pe piatră de pizza preîncălzită sau pe tigăi de pizza ușor unse până când brânza este bubuită și aurie, aproximativ 12 minute.