Pizza clasică cu spanac

Pizza clasică cu spanac
Rețeta Pizza clasică cu spanac vă poate satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 de minute. Această rețetă face 6 porții cu 406 calorii, 16 g de proteine și 22 g de grăsime fiecare. Pentru 2,08 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți ulei de măsline, fulgi de piper, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 42%. Rețetele similare includ Pizza Dough {Sautéed Spinach & Mushroom Pizza}, Pizza Classic și Pizza Classic Margherita.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți pancetta la foc mediu până devine crocantă. Folosind o lingură cu fantă, scoateți pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Căleți usturoiul în picături timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
3
Adăugați spanacul; gatiti doar pana se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
4
Scurgeți amestecul de spanac pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
În aceeași tigaie, căliți ciupercile în ulei până se înmoaie; se adauga fulgii de piper, sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se ia de pe foc; transferați într-un castron mic și lăsați să stea timp de 5 minute. Se amestecă brânza Mascarpone, măsline și pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Pune crusta pe o tavă pentru pizza neunsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
8
Întindeți amestecul de ciuperci peste crustă; strat cu amestec de spanac, provolone și Romano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProvoloneProvolone
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
și Piper Portocaliuși Piper Portocaliu
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
9
Coaceți la 450° timp de 10-12 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire

Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera

Sangiovese, Shiraz și Vinul Barbera sunt alegerile mele de top pentru pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu ceva aciditate, cum ar fi un barberan sau un sangiovese. Adaugă pepperoni sau cârnați și poți merge mai îndrăzneț cu un syrah. Ai putea încerca Di Majo Norante Sangiovese. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Di Majo Norante Sangiovese
Di Majo Norante Sangiovese
De culoare roșu rubiniu viu, cu un buchet proaspăt de violete și fructe de pădure. Neted și răcoritor, cu o mulțime de fructe coapte. Un acompaniament excelent pentru antipasti, primele feluri si carni albe la gratar
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista