Pizza Chutney De Pui-Roșii
Pizza Chutney de pui-roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 6 porții cu 246 calorii, 21g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 18 minute. Mergeți la magazin și ridicați fâșii de pui la grătar, chutney de roșii, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 41%. Rețete similare sunt Ceapă roșie roșie Chutney - Chutney roșu pentru Idli Dosa - Chutney ușor s, Glisoare de pui cu chutney de roșii, și Pui cu Chutney de roșii-ghimbir.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Așezați crusta de pizza pe o foaie de copt.
Întindeți chutney peste crusta de pizza; presărați pui tocat, piper și dovlecei peste chutney. Se acoperă cu cilantro și brânză mărunțită.
Coaceți la 450 timp de 10 minute.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Arceno Stradan al Sasso Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Arceno Strada Al Sasso Chianti Classico Gran Selezione]()
Tenuta di Arceno Strada Al Sasso Chianti Classico Gran Selezione
2015 a fost perfect vintage cald - nu prea cald, doar dreapta. Nasul eliberează imediat tonuri de caprifoi și gem de căpșuni, terminând cu un ton pe bază de plante de rozmarin și chiparos. Pe palat, puterea acestui vin impresionează. Există o explozie de arome, toate încadrate strâns de acizi strălucitori fermi. Aromele sunt dominate de afine și zmeură, dând loc tonurilor luxuriante de afine. Finisajul este dominat de fasole de vanilie cu piper negru persistent și coajă de portocală. Acesta este un an interesant pentru Sangiovese și are potențialul de a îmbătrâni 15-20 de ani.