Pizza BBQ
BBQ Pizza ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 510 calorii, 21g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânza Monterey jack, frunze de cilantro, porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma carnea de porc, puteți urma acest fel principal cu Blueberry Buckle ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Chiftele BBQ, Cel mai bun fleică BBQ, și BBQ Bean burritos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Întindeți aluatul de pizza și așezați-l pe o tigaie de pizza sau o foaie mare de copt.
Întindeți sosul de grătar pe toată crusta. Se acoperă cu carnea de porc, porumbul, jalapenos și brânza.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când brânza se topește și crusta este aurie. Se acoperă cu cilantro proaspăt.
Serviți cu o salată verde simplă.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.