Pizza Antipasto La Grătar
Rețeta Pizza Antipasto la grătar ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 213 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână măsline, dressing, roșii prune și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza Antipasto, Pizza Antipasto, și Pizza Antipasto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. În castron mediu, aruncați ciupercile, ardeiul gras și 2 linguri de pansament.
Așezați legumele în coșul de grătar (grătar "wok").
Așezați coșul de grătar pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 4 până la 6 minute, agitând coșul de grătar pentru a transforma legumele ocazional, până când ardeiul gras este crocant. Tăiați grosolan legumele.
Periați crusta de pizza cu restul de 2 linguri de pansament.
Se presară cu 1/2 cană de brânză. Aranjați roșiile pe brânză. Se acoperă cu legume la grătar, ceapă, măsline și 1/2 cană de brânză rămasă.
Puneți pizza direct pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gatiti 8-10 minute sau pana cand crusta este crocanta si branza se topeste.