Pizza Alfredo De Pui De Casă

Pizza Alfredo De Pui De Casă
Pizza Alfredo de pui de casă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 231 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,48 USD pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 9805 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână spanac pentru copii, fulgi de pătrunjel, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Pizza Mini Bagel De Casă, Pizza Pita De Grâu Integral De Casă, și Mini Pizza Kaiser Roll cu sos de casă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați zahărul, 1/2 linguriță de sare și 2-1 / 2 căni de făină. Bateți până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale (aluatul va fi lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
3
Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; frământați până când este netedă și elastică, aproximativ 6-8 minute. Acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
4
Presărați făină de porumb peste două 12 in. tigăi de pizza acoperite cu spray de gătit. Împărțiți aluatul în jumătate. Pe o suprafață făinoasă, rotiți fiecare porție într-un 13-in. cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină De PorumbFăină De Porumb
AluatAluat
RolaRola
5
Transferați în tigăi pregătite. Construiți ușor marginile. Înțepați bine aluatul cu o furculiță; periați cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Se coace la 425 CP timp de 5-8 minute sau până când marginile se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Într-o cratiță mică, călește usturoiul în unt până se înmoaie. Se amestecă pătrunjelul, piperul și sarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Combinați făina și laptele până se omogenizează. Se amestecă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se întinde pe cruste; se acoperă cu pui, roșii, spanac, brânzeturi și condimente italiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
TomateTomate
Pui întregPui întreg
SpanacSpanac
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Coaceți cu 10-12 minute mai mult sau până când crustele se rumenesc ușor și brânzeturile se topesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera

Vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera sunt alegeri excelente pentru Pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți merge mai îndrăzneț cu o syrah. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note clasice Sangiovese de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Se împerechează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Revista