Pizza Albă
Pizza albă necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 376 calorii, 15g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de oregano, brânză fontina, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Pizza Albă, Pizza Cu Albuș De Ou, și Pizza Albă.
Instrucțiuni
Așezați piatra de pizza pe raftul cuptorului din mijloc.
Încălziți cuptorul la 232°.
Presărați făină pe suprafața de lucru.
Așezați aluatul pe suprafață; apăsați aluatul cu mâinile sau rulați cu sucitorul până la grosimea și forma dorite. Presărați ușor coaja de pizza cu făină suplimentară (dacă nu aveți o coajă de pizza, va funcționa o foaie plată de prăjituri).
Transferați aluatul în coaja de pizza.
Stropiți ulei peste crustă.
Se presară brânzeturi, oregano, sare și piper.
Transferați crusta din coaja de pizza în piatra de pizza.
Coaceți aproximativ 8 până la 10 minute sau până când crusta este aurie și brânza este cu bule.