Pizza Afumată, Picantă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pizzanul afumat și picant. Această rețetă servește 4 și costă 2,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 627 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, aluat de pizza, mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pizza Brunch Fumurie, Pizza Cu Cârnați Afumați Și Mere, și Piept Picant Afumat.
Instrucțiuni
Așezați raftul cuptorului pe raftul cel mai de jos. Dacă aveți o piatră, puneți-o pe raft. Preîncălziți cuptorul la 288° sau cea mai ridicată temperatură a cuptorului, timp de 45 de minute.
Se încălzește 1 linguriță. ulei într-o tigaie la foc mediu-mare. Crumble cârnați în tigaie; saut până nu mai roz, 3 minute.
Transferați pe o farfurie.
Îndepărtați o coajă de pizza de 14 inci lățime cu făină de porumb; aplatizați aluatul deasupra. Folosind degetele ușor înfăinate sau un sucitor înfăinat, întindeți aluatul într - o rundă de 13 până la 14 inci. (
Presărați coaja cu mai multă făină de porumb, dacă este necesar, pentru a vă asigura că crusta alunecă ușor pe coajă.)
Periați restul de 2 lingurițe. ulei peste suprafața crustei.
Aranjați brânza peste aluat, lăsând o margine de 1 inch. Lingura sos într-o spirală peste pizza, obtinerea un pic pe brânză, lăsând un chenar de 1 inch.
Se presară cârnați, jalapeo și ceapă roșie.
Glisați cu grijă pizza pe piatră.
Coaceți până când crusta este doar ușor carbonizată deasupra și aurie pe fund (ridicați o margine pentru a verifica) și brânza s-a topit, aproximativ 8 minute. Folosind coaja, transferați pizza pe o tăietură.
Lăsați să se odihnească un minut sau 2, apoi feliați și serviți.