Pizza Afumată, Picantă

Pizza Afumată, Picantă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pizzanul afumat și picant. Această rețetă servește 4 și costă 2,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 627 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, aluat de pizza, mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pizza Brunch Fumurie, Pizza Cu Cârnați Afumați Și Mere, și Piept Picant Afumat.

Instrucțiuni

1
Așezați raftul cuptorului pe raftul cel mai de jos. Dacă aveți o piatră, puneți-o pe raft. Preîncălziți cuptorul la 288° sau cea mai ridicată temperatură a cuptorului, timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
2
Se încălzește 1 linguriță. ulei într-o tigaie la foc mediu-mare. Crumble cârnați în tigaie; saut până nu mai roz, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Transferați pe o farfurie.
4
Îndepărtați o coajă de pizza de 14 inci lățime cu făină de porumb; aplatizați aluatul deasupra. Folosind degetele ușor înfăinate sau un sucitor înfăinat, întindeți aluatul într - o rundă de 13 până la 14 inci. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
5
Presărați coaja cu mai multă făină de porumb, dacă este necesar, pentru a vă asigura că crusta alunecă ușor pe coajă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6
Periați restul de 2 lingurițe. ulei peste suprafața crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Aranjați brânza peste aluat, lăsând o margine de 1 inch. Lingura sos într-o spirală peste pizza, obtinerea un pic pe brânză, lăsând un chenar de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
8
Se presară cârnați, jalapeo și ceapă roșie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
9
Glisați cu grijă pizza pe piatră.
10
Coaceți până când crusta este doar ușor carbonizată deasupra și aurie pe fund (ridicați o margine pentru a verifica) și brânza s-a topit, aproximativ 8 minute. Folosind coaja, transferați pizza pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
11
Lăsați să se odihnească un minut sau 2, apoi feliați și serviți.
DificultateNormal
Gata În21 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Revista