Piure de Yucca cu usturoi

Piure de Yucca cu usturoi

Instrucțiuni

1
Tăiați yuca în bucăți groase de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ManiocManioc
2
Se fierbe yuca în apă sărată pentru a acoperi cu 2 inci până se înmoaie și începe să se destrame, 50 de minute până la 1 1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ManiocManioc
3
Scurgeți și transferați pe o tăietură. Înjumătățiți cu grijă bucățile de yuca fierbinți pe lungime și îndepărtați miezurile lemnoase subțiri. Întoarceți yuca în oală cu 1 3/4 căni de lapte, usturoi, suc și sare. Zdrobiți grosolan yuca, adăugând lapte suplimentar, dacă doriți, și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
ManiocManioc
4
Drain and transfer to a cutting board. Carefully halve hot yuca pieces lengthwise and remove thin woody cores. Return yuca to pot with 1 3/4 cups milk, garlic, juice, and salt. Coarsely mash yuca, adding additional milk if desired, and serve immediately.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
ManiocManioc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Revista