Piure de Yucca cu usturoi

Piure de Yucca cu usturoi

Instrucțiuni

1
Tăiați yuca în bucăți groase de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ManiocManioc
2
Se fierbe yuca în apă sărată pentru a acoperi cu 2 inci până se înmoaie și începe să se destrame, 50 de minute până la 1 1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ManiocManioc
3
Scurgeți și transferați pe o tăietură. Înjumătățiți cu grijă bucățile de yuca fierbinți pe lungime și îndepărtați miezurile lemnoase subțiri. Întoarceți yuca în oală cu 1 3/4 căni de lapte, usturoi, suc și sare. Zdrobiți grosolan yuca, adăugând lapte suplimentar, dacă doriți, și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
ManiocManioc
4
Drain and transfer to a cutting board. Carefully halve hot yuca pieces lengthwise and remove thin woody cores. Return yuca to pot with 1 3/4 cups milk, garlic, juice, and salt. Coarsely mash yuca, adding additional milk if desired, and serve immediately.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
ManiocManioc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Revista