Piure de usturoi și rădăcină de țelină
Usturoi și țelină rădăcină piure Spuds necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 199 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți sare și piper măcinat, cartofi idaho, arpagic și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este super. Piure de cartofi infuzat cu usturoi și rădăcină de țelină, Piure De Cartofi Și Rădăcină De Țelină, și Piure De Cartofi Și Rădăcină De Țelină sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați cartofii, rădăcina de țelină și căței de usturoi.
Se toarnă peste suficientă apă pentru a acoperi și se pune tigaia la foc mare. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu și se fierbe timp de 8 până la 10 minute sau până când cartofii sunt fragede.
Scurgeți și transferați cartofii, rădăcina de țelină și usturoiul într-un castron mare.
Adăugați 1/2 cană de zară și ulei de măsline și amestecați sau procesați până se omogenizează (sau cocoloase, orice vă place!).
Adăugați mai mult zară dacă doriți cartofi mai fini. Îndoiți în arpagic. Condimentează după gust cu sare și piper negru.