Piure De Trei Cartofi

Piure De Trei Cartofi
Mustul cu trei cartofi este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 534 calorii, 15g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,35 USD pe porție. Un amestec de cartofi de copt, cartofi, brânză Cheddar ascuțită cu 2 blocuri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 57 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Piure de cartofi și țelină, Piure De Cartofi Și Dovlecei, și Piure de cartofi și conopidă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți cartofii și apa rece pentru a acoperi la fierbere într-un cuptor olandez mare; se fierbe 35 până la 40 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Se scurge și se răcește. Se curăță cartofii și se pasează cu un tocător de cartofi sau o furculiță până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
3
Se amestecă smântâna și următoarele 4 ingrediente; pliați în brânză. Puneți lingura într-un vas de copt ușor uns de 2 litri. Se acoperă uniform cu 2 linguri de unt rece și se presară uniform cu boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Coaceți, descoperit, la 350 timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În57 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista