Piure De Trei Cartofi
Mustul cu trei cartofi este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 534 calorii, 15g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,35 USD pe porție. Un amestec de cartofi de copt, cartofi, brânză Cheddar ascuțită cu 2 blocuri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 57 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Piure de cartofi și țelină, Piure De Cartofi Și Dovlecei, și Piure de cartofi și conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți cartofii și apa rece pentru a acoperi la fierbere într-un cuptor olandez mare; se fierbe 35 până la 40 de minute sau până se înmoaie.
Se scurge și se răcește. Se curăță cartofii și se pasează cu un tocător de cartofi sau o furculiță până se omogenizează.
Se amestecă smântâna și următoarele 4 ingrediente; pliați în brânză. Puneți lingura într-un vas de copt ușor uns de 2 litri. Se acoperă uniform cu 2 linguri de unt rece și se presară uniform cu boia.
Coaceți, descoperit, la 350 timp de 30 de minute.