Piure De Rădăcină De Țelină
Pulpa de rădăcină de țelină este o garnitură care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 126 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 582 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de rădăcină de țelină, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Piure De Rădăcină De Țelină, Piure De Rădăcină De Țelină, și Rădăcină de țelină și piure de cartofi.
Instrucțiuni
o oală mare cu apă sărată la foc mic (1 lingură de sare pentru fiecare 2 litri de apă).
Curățați și cubați rădăcina de țelină, fierbeți până se înmoaie: în timp ce apa fierbe, curățați rădăcinile de țelină cu un cuțit.
Tăiați rădăcinile de țelină în bucăți de 1 inch.
Se fierbe 25-30 de minute, până se înmoaie.
Scurgeți oala, aburiți rădăcina de țelină:
Scurgeți oala, întoarceți rădăcinile de țelină în oală pe plită la scăzut. Acoperiți și lăsați rădăcinile de țelină să se aburească un minut sau la, agitând puțin tigaia pentru a preveni lipirea.
Adăugați laptele sau smântâna, untul și un vârf generos de sare și amestecați cu un masher de cartofi până când este la fel de neted pe cât vă place.
Adăugați sare după gust și garnisiți cu frunzele de rădăcină de țelină, dacă utilizați.