Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Piureul de rădăcină de cartofi și țelină ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 95 de cenți pe porție. O porție conține 248 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână o bucată de hrean, sare kosher, muștar dijon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Încercați Piure De Rădăcină De Cartofi Și Țelină, Rădăcină De Țelină Și Piure De Cartofi, și Rădăcină De Țelină Și Piure De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți cartofii,rădăcina de țelină și hreanul într-o bucată mareoală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Hrean
Cartofi
2
Adăugați apă pentru a acoperi cu 1".Se aduce la fierbere, se reduce căldurala mediu-mare și se fierbepână când legumele sunt fragede, 25-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Apă
3
Scurgeți, rezervând 1 cupgătit lichid. Întoarceți legumele în oală; adăugați smântână, muștar Dijon și unt. Folosind un tocător de cartofi,zdrobiți grosolan legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar Dijon
Legume
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați lichid de gătit rezervat Ling-uri dacă piureul este toostiff. Condimentează după gust cu sare.