Piure De Rădăcini
Rădăcinile de piure necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. Această garnitură are 176 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Încercați Piure de rădăcini, Piure De Rădăcini Cu Zară Și Arpagic, și Piure de rădăcini piperate cu alune prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați primele 3 ingrediente într-un cuptor olandez. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra legumelor și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 25 de minute sau până când rutabaga este foarte fragedă; scurgere. Întoarceți tigaia la căldură.
Adăugați lapte și unt în tigaie; gatiti 1 minut sau pana se incalzeste bine.
Adăugați amestecul de rutabaga în tigaie; mash cu un masher de cartofi la consistența dorită. Se amestecă sare, muștar și piper.