Piure De Păstârnac De Morcovi
Piureul de păstârnac de morcov este un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și vegetarian farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 128 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 35 de cenți pe porție. Un amestec de piper, morcovi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Piure De Morcovi Și Păstârnac, Piure De Păstârnac De Morcovi De Vanilie, și Piure De Conopidă, Morcov Și Păstârnac.
Instrucțiuni
Loc 2 în. de apă într-o cratiță mare; adăugați morcovi. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 5 minute.
Adăugați păstârnac; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Așezați legumele într-un robot de bucătărie; adăugați unt, nucșoară, sare și piper. Acoperiți și procesați până la neted.
Transferați într-un castron de servire.